Asuntosijoittaminen voi olla sujuvaa. Siksi on Hyyra.

Hyyra syntyi vuonna 2020 perustajien omista käytännön kokemuksista. He olivat asuntosijoittajina kohdanneet liikaa tehottomia prosesseja ja aikaa syöviä, manuaalisia toimenpiteitä. Sijoituskohteita koskeva tieto oli hajanaista ja kokonaisuuden hahmottaminen hankalaa. Hyyralaiset halusivat tarttua asuntosijoittamisen haasteisiin ja luoda ratkaisun, joka toimii niin piensijoittajille kuin alalla toimiville yrityksille. Hyyran myötä asuntosijoittajien arki olisi helpompaa ja varmuus asuntosijoittamisen tuotoista kasvaisi.

Sellainen Hyyra on nyt.

Hyyra uudistaa asuntosijoittamisen arvomaailmaa

Me Hyyralaiset uskomme, että ymmärtämällä, mitkä asiat tuovat lisäarvoa asuntosijoitusmarkkinoilla ja miten arvoa tuotetaan, syntyy myös uutta, kannattavaa liiketoimintaa.

Helppous
Vähemmän manuaalista työtä ja tehottomia prosesseja asuntosijoittamisessa, mikä mahdollistaa ajan vapautumisen olennaisiin asioihin.

Tiedolla johtaminen
Asuntosijoituttamisen tuotto-odotukset voidaan saavuttaa vain tuntemalla oikeat numerot sijoitusten taustalla.

Yhteistyö
Toimiva vuorovaikutus kaikkien asuntosijoittamisen sidosryhmien kanssa on avain menestykseen.

Hyyran tiimi

Hyyran ydintiimi koostuu kahdesta tehonaisesta: Irene Viinikkalasta ja Hanna Saaresta, joilla molemmilla on monen vuoden kokemus asuntosijoittamisesta sekä yhdestä pohjosen myyntimiehestä, Juho Kuusijärvestä.

Perustaja ja teknologiajohtaja Irene on strategian ja muutosjohtamisen ammattilainen. Hänellä on monipuolinen koulutustausta, jossa yhdistävänä tekijänä ovat luvut, teknologia ja johtaminen. Ireneä kiinnostaa erityisesti tulevaisuuden ajattelu- ja toimintamallit sekä niiden mahdollistamat liiketoiminta-avaukset.

CEO Hannalla on pitkä tausta pankkimaailmasta, erityisesti asuntorahoituksen ja -kaupan parista. Hän on ollut rakentamassa tietotyön automaatioratkaisuja useille suomalaisyrityksille eri toimialoilla. Hanna suhtautuu intohimoisesti sujuvamman arjen luomiseen uusien teknologioiden avulla.

Ydintiimi on saanut tuekseen Sales Managerina lokakuussa 2022 aloittaneen Juhon. Juhon myötä Hyyran asiakas- ja ratkaisukeskeinen myyntiosaaminen on vahvistunut ja voimme tarjota asiakkaillemme palvelua myös jokivarren murtheella.

Hyyran hallituksesta löytyy kattavaa ja pitkäaikaista osaamista niin asuntosijoittamisen, B2B-liiketoiminnan kuin kiinteistönvälityksen saralta.

Irene Viinikkala

CTO, Co-Founder

044 314 7278

Juho Kuusijärvi

Sales Manager

0400 916 296

Liity Hyyran tiimiin

Täältä löydät Hyyran avoimet työpaikat ja lisätiedot vapaamuotoisen hakemuksen lähettämiseen.

Hyyran hallitus

Jukka Luoma

hallituksen pj, KTM, talouden ammattilainen

Jukka Katajisto

DI, ohjelmisto-liiketoiminnan ammattilainen

Tommi Luosmala

tradenomi, kiinteistönvälityksen ammattilainen

Janne Viinikkala

DI, myynnin ja kasvun ammattilainen

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää.

Irene Viinikkala

CTO, Co-Founder

044 314 7278

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.