Sen lisäksi, että Hyyra mahdollistaa tietoturvallista tietojen hallintaa sekä hyvän välitys- ja vuokratavan noudattamista, voidaan Hyyran avulla tarjota myös aivan uusia palveluita asuntosijoittajille. Näistä lisää alla.

Vuokravalvonta vaivatta osaksi vuokravälitystä

Vuokravalvonta voi olla työlästä hommaa, jos seurattavia maksuja on useita ja varsinkin jos ne kohdistuvat eri pankkeihin, tileille tai saapuvat eri aikaan. Lisäharmia näistä tulee, jos maksut ovat myöhässä ja joudutaan muistuttamaan maksuista ja pahimmillaan perintätoimiin.

Hyyran avulla vuokravälityksessä on mahdollista tarjota asiakkaalle välityksen lisäksi myös vaivaton ja automatisoitu vuokravalvonta. Se säästää aikaa kaikilta osapuolilta, pitää vuokranantajat tyytyväisinä ja vuokravälittäjä on koko ajan pari askelta edellä, kun tietää, mitä asiakkaan vuokra-asunnoissa tapahtuu ja milloin tulee tarvetta uudelleen vuokraukseen. Toisin sanoen, lisää tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän bisnestä välittäjälle, vaivattomasti.

Kevythallinnoinnista uusi palvelu sijoittaja-asiakkaillesi

Välitystyö on herkästi kovin pirstaleista ja kaupat kertaluonteisia. Mitä jos voisit tarjota asuntosijoittaja-asiakkaillesi kokonaisvaltaista palvelua sen sijaan, että silloin tällöin myyt asuntoja ja ehkä jossain tapauksissa myös teet vuokravälitystä? Tavoitteelliset asuntosijoittajat yleensä haluavat kasvattaa salkkuaan tasaisesti ja tarvitsevat uusia kohteita. Lisäksi mitä isompi salkku ja jos se on hajautettu eri paikkakunnille, alkaa sen hoitaminen käydä työstä ja passiivinen tulo ei enää olekaan niin passiivista.

Hyyra mahdollistaa helpon kevythallinnoinnin, jossa asuntojen myynnin lisäksi voidaan hallinnoida asuntosalkkuja osana vuokravälitystä ja tehdä automatisoidusti vuokravalvontaa. Samalla saat kokonaisnäkymän asiakkaidesi asuntosalkkuun ja osaat tarjota uusia kohteita asiakkaan sijoitusprofiilin mukaisesti. Myös asuntojen arviointien teko helpottuu, jos asiakas tarvitsee pankille päivitetyt vakuusarviot. Ei siis enää exceleitä, joissa puutteellisia ja vanhentuneita tietoja, vaan aitoa asuntosalkun johtamista ja lisäarvoa tuottavaa välitystä.

Osta-pidä-myy-analyysit / sijoittajapalvelu asuntosijoittaja-asiakkaillesi

Kaikki tietävät pörssiyhtiöiden osakkeisiin tehdyt ”osta-myy-pidä” -suositukset. Miksei samaa voisi tehdä sijoitusasuntosalkkuihin? Tietysti voisi, kunhan taustadataa on tarpeeksi ja analyysin tekijöillä ammattitaitoa ja ymmärrystä asuntomarkkinasta. Sijoittajapalvelut ovat yksi mielenkiintoinen näkökulma ja mahdollinen erottautumistekijä kiinteistönvälitysalalla. Asuntosijoittajat ovat aktiivista porukkaa ja analysoivat mielellään omaa salkkuaan.

Hyyra tarjoaa mahdollisuuden tehdä tätä ammattimaisesti ja systemaattisesti. Asiakkaille voidaan rakentaa erilaisia salkkuja analysoida niitä keskenään tai vertailla esimerkiksi muiden salkkudataan. Asiantunteva ja pätevä välittäjä voi sijoittajapalveluilla pitää asuntosijoittajat hyvinkin lähellä, tarjota aivan uudenlaista palvelua ja kasvattaa omaa bisnestä vaivattomasti. Oletko sinä yksi ”osta-myy-pidä”-palvelun tarjoajista asuntosijoittajille?