Digitalisaatio ja erityisesti alustatalous mahdollistavat aivan uudenlaisia yhteistyömalleja liiketoimintaan. Näitä mekin Hyyrassa pyrimme hyödyntämään, oli sitten kyseessä rajapinnat eri järjestelmien välillä ja sujuva datan siirtyminen tai yhteistyömallit eri palveluntarjoajien välillä. Näistä lisää seuraavassa koosteessa.

Rajapinnat muihin järjestelmiin ja vaivaton käyttö

Me Hyyrassa ajattelemme asuntosijoittamista isosti ja rakennamme sen ympärille ekosysteemiä. Se tarkoittaa sitä, että myös Hyyran teknisessä arkkitehtuurissa ja kehityksessä on huomioitu rajapintaratkaisut, helppo tietojen vienti ja tuonti järjestelmien välillä ja muutenkin intuitiivinen ja helppo käyttöliittymä. Hyyra on alusta, joka yhdistää ihmiset organisaatiot, tiedon ja teknologian. Meille tärkeää on yhteistyö, kumppanit ja avoimuus. Suljetut järjestelmät eivät mahdollista digitalisaatiota ja aidosti lisäarvoa tuovaa ekosysteemiä.

Helppoutta arviokäynteihin Hyyran avulla

Kiinteistönvälitysalalla tehdään paljon arviokäyntejä eli tehdään arvioita asuntojen hinnoista, joko myyntiä tai lisärahoitustarpeita varten. Arvion tekeminen vaatii esivalmisteluja ja perehtymistä kohteen tietoihin ja alueen hintatasoon. Asuntosijoittajat tarvitsevat usein koko salkkunsa uudelleen arviointia, jos tarvitsevat lisää vakuuksia rahoitukseen. Jos kohteita on paljon, vaatii arviointi entistä enemmän perehtymistä ja aikaa. Miltä kuulostaisi, että sen sijaan, että asiakkailla on jokaisella erinäköinen excel, josta yrität ottaa selvää, saisitkin selkeän digitaalisen näkymän asiakkaan koko salkkuun Hyyran avulla? Yhdellä silmäyksellä näet salkun koon, kohteet, vuokra-asteen ja parilla klikkauksella asuntojen ostohinnat, mahdolliset aiemmat hinta-arviot, taloyhtiön dokumentit ja muut liitteet.

Hyyra voi olla asiakkaalla itsellään käytössä tai välitysliikkeen tarjoama lisäpalvelu, jolla säästetään merkittävästi aikaa kaikilta osapuolilta ja rakennetaan pitkäkestoista yhteistyötä, ei pelkästään arviokäynteihin vaan myös tuleviin toimeksiantoihin.

Osana Hyyran ekosysteemiä olet askeleen edellä muita

Tulevaisuuden ja jo tämän päivän yksi menestystekijä on yhdessä tekeminen ja ekosysteemit. Luomalla kumppanuuksia ja yhteistyömalleja voit luoda aidosti lisäarvoa ja tuottaa sellaisia palveluita, joita ei yksin olisi mahdollista toteuttaa, tai ainakin kustannus ja kesto olisi huomattavasti pidempi.

Hyyran ekosysteemissä kohtaavat niin asuntosijoittajat, välittäjät kuin erilaisten palveluiden, kuten juridiikan, isännöinnin tai vaikka kirjanpidon toimijat, unohtamatta rahoitusta. Ekosysteemissä ei ole tilaa sooloilulle, vaan se perustuu keskinäiselle kunnioitukselle, luottamukselle ja avoimuudelle.

Ekosysteemi, kuten alustatalouskin on jo uusi normaali. Olemalla osa sitä, olet askeleen edellä muita ja voit tarjota palveluitasi proaktiivisesti ja yhteistyössä. Ei enää osaoptimointia, tiedon hajanaisuutta, mutu-päätöksiä, vaan aitoa edelläkävijyyttä ja digitaalisten elinkaariratkaisuiden tarjoamista.

Haluatko sinäkin olla osa Hyyran ekosysteemiä? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!